MENÜ
 • Iris van Herpen metamorfózis ruhái

  Drámai feszültséget teremtett a 'Voltage' nevű Iris van Herpen kollekció, ami forradalmi anyaghasználatával elkápráztatta a nézőket.

  Iris van Herpen belga tervező idei kollekciója is lenyűgözte a nagyközönséget. Egy gyerekkori álom inspirálta, mégpedig a villámlás irányításának és újrateremtésének vágya. A voltage, azaz feszültség nevű kollekcióban ezért tükröződő, fénytörő felületekkel találkozunk, áramvonalas formákkal, elektronizált sziluettekkel.

  A kifutón sétáló modellek mellett a show egyik legnagyobb attrakciója az élő szobor volt, ami lila elektromos csóvákat szórt magából. Az amúgy is innovatív anyaghasználatáról elhíresült tervezőnő egy vadonatúj matériát mutatott be, mégpedig a hajlékony 3D nyomtatással készült ruhákat. Ezen textúrák alatt a test sok szempontból megváltozott jelleggel létezik, hiszen az anyag kiszámíthatatlan mozgása révén változik folyamatosan, egyfajta metamorfózison megy végig minden lépéssel.

  Az extrém darabok mellett néhány viselhető kisebb, kötött jellegű ruha is feltűnt. A kollekció további darabjait itt tekinthettek meg.

  A tervező kreációit olyan hírességek viselik szívesen, mint Lady Gaga,vagy Daphne Guinness.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon