MENÜ
 • Irány London!

  Beyonce és családja lakóhelyet vált

  Jay-Z és gyönyörű felesége, Beyonce nagyon megelégelte, hogy gyakorlatilag vagyonokat húznak le a WC-n azzal, hogy londoni kiruccanásaikkor hotelekben töltik az éjszakáikat. A következő pár hónapra taktikát váltanak és inkább kibérelnek egy lakást.

  Beyonce komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy megtalálja a családja számára ideális lakást. Mivel pénzben azért annyira mégsem szűkölködnek, így talán meg sem lepődünk azon, hogy a mindössze háromtagú család egy öt hálószobás apartmant szemelt ki magának. A pár mindkét tagja más-más okok miatt fog nagyon sok időt az európai városban tölteni a következő időszakban.

  Jay-Z koncertturnéja miatt látogatja majd Európa városait, míg hamvas felesége új parfümjét fogja nagy erőkkel reklámozni. A lakásbérlés mellett szólt az is, hogy így, hogy már gyerekük van, szerették volna, ha a picur egy kicsit otthonosabb környezetben van. A nyugat-londoni lakás közelében többek között olyan hírességek is élnek, mint az X Factort megalkotó Simon Cowell. Így már érthető is a nagy lakás, hiszen lehet pizsipartit tartani!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon