MENÜ
 • Internetes fogyitabletta végzett a rögbijátékossal

  Nem volt jó ötlet, hogy a 18 éves brit rögbijátékos betiltott zsírégető tabletta szedésére szánta el magát. A mindenki által tehetségesnek tartott fiatalember pár nappal később belehalt a mellékhatásokba.

  Chris Mapletoft tragikus halálát egy olyan szer okozta, amelyet – bár emberi fogyasztásra alkalmatlannak nyilvánították – bárki beszerezhet az interneten, és gyors zsírégető hatása miatt nagyon közkedvelt.

  Sajnálatos módon egyelőre nem sokat lehet tenni a szer forgalomba hozatala ellen, maximum a hasonló szomorú esetekből okulhatnak a fogyni vágyók. Az úgynevezett DNP árusítása ugyanis azért nem illegális, mert növényvédő szerként alkalmazható, és egyre több ember esik áldozatul a túladagolásának, írja a Daily Mail.

  Kétszer is érdemes meggondolni, beveszünk-e ismeretlen tablettát

  A 18 éves Chris twickenhami otthonában halt bele a neten vásárolt drog használatába, ám tünetei miatt az orvosok először azt hitték, agyhártyagyulladás végzett vele. Csak a boncoláskor végzett toxikológiai vizsgálat mutatta ki a DNP jelenlétét a szervezetében.

  Bár halálát egyelőre szerencsétlen balesetnek minősítették, a rendőrség vizsgálja, honnan vásárolta a halálos szert.

  Olvashatsz nálunk még igencsak váratlan és meghökkentő halásos tragédiákról, például nem rég történt, hogy egy kisfiú a kesudiótól halt meg élete első igazi nyaralásán, egy hölgy első randiján halt szörnyet, mert kiesett lakása erkélyén, sőt, már az is előfordult, hogy egy állásinterjút nem sikerült túlélnie egy férfinak.

  Forrás: Daily Mail

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon