MENÜ
 • Interneten vallott a borzalmakról, amiket átélt

  Svédországban már valószínűleg minden internetfelhasználó ismeri a 14 éves lány esetét, aki a világhálón tette közzé vallomását.

  A fiatal lány, Lovisa Nystrand, a Facebookon, csütörtökön jelentetett meg egy 3 perces videót, melyben arról mesélt, idén augusztusban megerőszakolta egy barátja, aki 5 évvel idősebb nála.

  “Lovisa Nystrand vagyok, 14 éves. Csak 14 éves és 4 hónapos. Olyan szörnyűség történt velem, amit soha életemben nem felejtek el. Mindenre emlékszem. A vérre és a sírásra.” – olvashatjuk. A kislány papírra írta fel a mondandóját, azt is, hogy Linköpingben él és az eset után úgy érezte, mindenki tudja, milyen borzalmakon esett át – számolt be a Local című lap.

  “Nagyon sokan írtak nekem és a támogatásukról biztosítottak. Olyanok is felvették velem a kapcsolatot, akikkel ugyanez történt, de nem merték elmondani senkinek. Azt mondtam nekik, legyenek bátrak és tegyék meg” – nyilatkozta Lovisa az Aftonbladetnek.

  A csütörtöki időzítése valószínűleg nem volt véletlen. A 19 éves erőszaktevőjét ugyanis azon a napon 2 év börtönre ítélte a svéd bíróság, mert megerőszakolt egy gyereket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon