MENÜ
 • Curtis: “Magyarország legnagyobb rapperei vagyunk”

  Curtissal az MTV Hungary EMA-díjátadóján találkoztunk és Dávid kapta mikrofonvégre, hogy megtudja, várt-e ekkora sikert a Belehaloktól, hogy kellet-e Majka a sikerhez, és hogy mi lett volna, ha nem a zenei szakmát választja.

  A Belehalok című szám hihetetlen nézettségre és népszerűségre tett szert, felmerül a kérdés, hogy számítottak-e erre.

  “Nyilvánvalóan ezt senki nem várhatja. Egy előadó, egy zenész életében vagy nem is adatik meg, vagy a pályafutása alatt elég kevésszer adatik meg az, hogy ilyenfajta sikert és slágert tud kreálni – mondta Curtis, hozzátéve, hogy nagyon boldog, hogy nekik mégis sikerült.  – És alig várom, hogy végre azt a nagyon gyenge képességű F. Tamást megelőzve, a mi klipünk legyen Magyarország legnézettebb videoklipje.”

  Ezután arra terelődött a szó, hogy mennyiben járult hozzá Majka a sikerhez. Curtis szerint nagyon is kellett hozzá, hiszen a dalt Majka írta meg, de végeredményben a siker közös munka eredménye.

  “Mi a Petivel azt elértük, hogy másfél éve alatt Magyarország legnagyobb rappereivé nőttük ki magunkat. Nekünk van a legtöbb bulink, a legnagyobb rajongói bázisunk, és ez nagyon jó érzés”

  Végül elárulta, hogy ha nem  a zenélésbe kezd, akkor labdarúgó lett volna. Ha pedig a térdsérülése miatt ez utóbbi nem lett volna jövedelmező, akkor politikusnak áll, hogy sokat keressen. Ezzel el is jutottunk az interjú fő tanulságához: ha pénz van, akkor pina van, ha pedig pina van, akkor minden van.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon