MENÜ
 • Injekciós tűvel támad a betörő

  Egy fecskendővel fenyegetőzött az a manhattani férfi, aki már számos rablást követett el a városban és környékén. Azt még nem tudni, vajon valóban fertőzött tűről van-e szó, ugyanis egyelőre még bottal ütik a nyomát.

  Még mindig nem sikerült elcsípni Manhattanben Anthony Angel Citront, aki már számos helyet fosztott ki, különböző értéktárgyakkal távozva. A 39 éves férfi minden esetben egy injekciós tűt rántott elő és azzal fenyegetőzött, ha nem adják meg neki, amit kér, használni is fogja – írta a NY Daily News.

  Sok kérdés vetődött fel: vajon méreg van a tűben vagy esetleg AIDS-szel fertőzött vér? Erre azonban csak akkor derülhet fény, ha a hatóságoknak végre sikerül elkapniuk a bűnözőt.

  Az egyik áldozat feljelentette a rendőrségen, de azóta is keresik. Várhatóan még számítani lehet az újabb rablásokra. De az egyik bolt biztonsági kamerája jól látható felvételt készített róla így könnyen rá lehet ismerni. A hatóságok a helyiek segítségével igyekeznek lefülelni a férfit, akitől valószínűleg sokan rettegnek.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon