MENÜ
 • Ingyen pasi a cipődhöz

  Szingli vagy és vásárlásba folytod bánatod? Mindkét igény most egyszerre kielégíthető egy malájziai bolt különleges akciójának keretében!

  A nymag.com szerint egy cipőbolt “ingyen pasit a cipő mellé” akcióba fogott. A hír való igaz: a Cipő, cipő, cipő nevű Kuala Lampurban működő malájziai cipőbolt összeállt egy társkereső oldallal.  Ez azt jelenti, hogy a cipővásárlási lázban szenvedő nőket igyekeznek összehozni olyan pasikkal, akik aztán finanszírozni is tudják ezen nők szenvedélyét.

  A Cipő, Cipő, Cipő így kampányolt Facebook oldalán: “Képzeljék csak el! Egy férfi, aki ismeri az ízlését, és meg is veszi magának a cipőt! Valóra vált álom? Igen, az! A Cipő, Cipő, Cipő-ben mindent megtalál, amire csak a szíve vágyik! Ehhez elég, ha megvásárol egy párat boltunk speciális cipőválasztékából, és máris randevúzhat egy olyan férfivel, akinek ugyanolyan az ízlése cipők terén, mint önnek. Majd ebédeljen az Actually-ban, Ázsia első számú randi-éttermében, s máris megtalálja azt az agglegényt, aki megfelel önnek. S ez még nem minden! 10%-os kedvezményt kap a cipőink árából, mégpedig ezen szőke herceg jóvoltából! Még mindig nem hisz a tündérmesékben? Biztosíthatjuk, hogy rosszul teszi: mi nem viccelünk!”

  Azt döntsétek el ti, hogy vajon megéri-e egy pár ingyen cipő és egy ingyen ebéd egy idegen (feltehetőleg lábfétises) pasival, egy olyan cipőben, amire ez a férfi bukik?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon