MENÜ
 • Információk a Jurassic Park IV-ről

  Rajongók millióit tartja lázban a Jurassic Park folytatása, de a negyedik részről eddig nem sok mindent tudhattunk. Egészen eddig!

  Az Universal filmstúdió ugyanis végre hajlandó volt megszellőztetni némi információt a produkcióval kapcsolatban. A filmklasszikus negyedik részének forgatókönyvét Rick Jaffa és Amanda Silver fogják írni. A szerzőpáros legutóbbi híres munkája a Majmok bolygója volt, vagyis biztosak lehetünk benne, hogy olyan emberekre bízták a munkát, akik értenek a nagy, ikonikus filmek újjáélesztéséhez.

  A rendező kiléte viszont egyelőre még mindig titok. Annyi biztos, hogy Steven Spielberg most nem vállalta a feladatot – rengeteg rajongónak okozva csalódást – de executive producerkéént ettől függetlenül még részt vesz a film munkálataiban. A legvalószínűbb rendező mellesleg Joe Johnston, akinek a keze munkáját dicséri a legutóbbi harmadik rész is.

  Sok rajongó bízik Jeff Goldblum visszatérésében, de egyelőre a biztos szereplőkről sem adott információt a stúdió. A dínók persze biztosak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon