MENÜ
 • Infók az új No Doubt albumról

  Tizenegy év telt el legutóbbi közös albumuk óta, de most újra összeállt a No Doubt, és ma a Facebookon be is jelentették a készülő lemez címét.

  ’Push And Shove‘ – ez lesz a régóta várt No Doubt studióalbum címe, melyről szeptemberben rántja le a leplet Gwen Stefani és sok idő elteltével újra együtt dolgozó bandája.

  Az angol származású együttes már korábban meglebegtette a hírt a nagy vsszatérésről, és hogy szeptember közepén várható az új nagydobásuk, most pedig címet is adtak az albumnak. A teljes lemez kiadásáig viszont nem kell várnunk, mert az egyik új dal, a „Settle Down“ már július 16-án nyilvánosságra kerül.

  Az információt a No Doubt először a Facebookon keresztül osztotta meg rajongóival, a következő szavakkal: „Jobb ha leültök, mert igazán nagy híreket osztunk meg veletek! Miközben a végső simításokat hajtottuk végre a készülő albumon, rájöttünk, hogy ideje lenne elnevezni, és meg is tettük – az album neve ‘Push and Shove‘.

  Az együttes korábban már egyszer bejelentette, hogy múlt év karácsonyára készen lesz a lemez, de aztán eltolták a dátumot, arra hivatkozva, hogy biztosak akarnak lenni benne, ez lesz a legjobb album, ami csak tőlük telik.

  Júliusban a dallal együtt vadiúj videóklip is készül természetesen, melyet a héten forgatnak jól megszokott kliprendező barátjukkal, akinek a nevét többek között a Don’t speak videóklipje is jegyzi.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon