MENÜ
 • Indul a Való Világ 6!

  Másfél év szünet után ismét belevethetjük magunkat abba, hogyan jön ki egymással egy tucat ember hónapokra a négy fal közé zárva.

  Az RTL-csoport közleményben hivatalosan is bejelentette, hogy útnak indítja a Való Világ széria hatodik részét. Jelentkezni itt lehet azoknak, akik “ki akarnak törni a csendből, hogy a villa kapuit átlépve örökre megváltozzon az életük”. A valóságshow az RTL2-n lesz látható.

  A Való Világ immár több, mint tíz éves múltra tekint vissza. Először 2002 szeptemberében került képernyőre, és december 23-ig tartott. Több mint 100 adás után Mészáros Szabolcsaz akkor 27 éves játékos vitt mindent. Alig pár nappal később, 2002. december 31-én indult a VV 2, ami 2003. június 1-jén Vitkó László győzelmével ért véget. A Való Világ 3-ik szériája ugyanebben az évben, december 27-én indult, és 2004. június 4-én, az akkor 18 éves Gyukin Milovan alias Milo győzelmével zárult.

  A Való Világ hivatalos logója

  A villa aztán egészen 2010. november 20-ig zárva maradt. Akkor azonban az eddigi leghosszabb, a negyedik Való Világ vette kezdetét Stohl András, Sebestyén Balázs és Lilu műsorvezetésével. Ezt a szériát Nagy Alekosz nyerte meg 2011. május 8-án. A VV 4 azért is emelkedett ki a többi közül, mert egy egész hetes jótékonysági akció végén, március 19-én, nagyszabású show-műsor keretében 177 millió Ft-ot gyűjtött össze a Minden Gyerek Lakjon Jól! alapítvány javára. A mindeddig utolsó Való Világ – a VV 5 – 2011. szeptember 12-én kezdődött, szinte napra pontosan 9 évvel az első után, és 2012. február 26-én Knapp Attila győzelmével ért véget.

  Az ötödik évadról mi magunk is számos alkalommal közvetítettünk nektek egészen az utolsó pillanatig, sőt, még azután is. Interjúinkból itt csemegézhettek.

  Forrás: RTL Klub

  Kép Forrása: RTL Klub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon