MENÜ
 • Indul a Csillag Születik – Lilu szüzességéről beszélt

  Végre kiderült, hogy mely sztárok lesznek az oszlopos tagjai annak a csoportnak, akik eldöntik idén, hogy ki fog csillagként megszületni.

  Azt már régóta tudjuk, hogy rendhagyó módon két hölgy – Lilu és Ördög Nóra – fogják vezetni a műsort, de sok mindent még nem hallhattunk arról, hogy a két sztár hogyan is éli meg a közös munkát.

  A legnagyobb stressz Lilun van, aki elmondása szerint még “tehetségkutató-szűz” amit érez is magán. Még mindennek örül, a legapróbb tehetségszikrától is képes extázisba esni. De ezen az idő nem javít Ördög Nóra szerint, hiszen ő is ugyanúgy örül még minden versenyzőnek, mint régen. Arról azért biztosított mindenkit, hogy ahol tud, segíteni fog mindenben a szőke műsorvezetőhölgynek, hiszen ő már igazán jártas a tehetségkutató-showkban.

  Végre bemutatták a megváltozott zsűri tagjait is. Hernádi Judit arról inkább nem beszélt, hogy ő miben szűz még, de örülni rendkívül örül annak, hogy továbbra is segíthet a tehetségek kutatásában. Ő csak szórakozni akar.

  Nem így van ezzel Hajós András, aki viszont gyilkosan őszintének készül lenni, nem fogja kímélni a versenyzőket. Az énekes mellesleg nem örül, hogy a harmadik zsűritag, Pkorny Lilla színházi elfoglaltsága miatt nem tudott megjelenni a nagy leleplezésen, viccesen meg is jegyezte, hogy jobb lenne otthagyni a színházat, minek az, ha egyszer van már tévé is.

  A negyedik zsűritag Puzsér Róbert kritikus lett, aki nem támogatja az elvtelen sztárolást, ami szerint az országban megy, és tenni is fog ellene, gyilkos őszinteséggel, nem foglalkozva azzal, hogy ki honnan jött és milyen életet él.

  Mit mondhatnánk erre? Hajrá!

  Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon