MENÜ
 • Íme minden idők tíz legnépszerűbb Twitter-posztja

  A mikroblog tizedik születésnapja alkalmából tették közzé a listát

  Napra pontosan tíz év telt el, mióta Jack Dorsey beírta magát az internet történelmébe. „Csak beállítom a Twitterem” – írta a fiatal vállalkozó, ezzel elindítva a mikroblogot, amelyen keresztül új platformot biztosítva a rövid helyzetjelentésre, hírességek és rajongók közötti kapcsolattartásra, valamint különböző hashtagek létrehozására.

  twitter-logo

  Posztját közzététele pillanata óta körübelül 70 ezren továbbították, ez a teljesítmény azonban eltörpül a minden idők tíz legnépszerűbb tweetje mellett, amelyeket a közösségi oldal egy évtizedes működésének alkalmából sorakoztattak fel.

  1. Andrew Malcolm

  „A Pedigree minden retweet után egy kutyakonzervet adományoz a szükséghelyzetben lévő kutyáknak” – írta Andrew Malcolm, a jó ügy érdekében pedig több, mint 630 ezren retweetelték a bejegyzést. 

  A Pedigree nyilatkozata szerint azonban már három nappal a közzétételt megelőzően 210 ezer konzervet juttattak el a menhelyekre a #tweetforbowls kezdeményezés keretein belül, Malcolm posztjának eredményeiről pedig nincs hír.

  1. Harry Styles


  „I don’t know about you, but I’m feeling 22” azaz „Nem ismerlek, de 22-nek érzem magam” – tette közzé huszonkettedik születésnapján Harry Styles, idézve exbarátnője, Taylor Swift slágerének szövegéből.

  1. Zayn Malik


  „22 éves vagyok… Szeretek egy Perrie Edwards nevű lányt és rengeteg féltékeny f*sz van ezen a világon, bocsánat azért, aminek látszik” – posztolta az énekes egy héttel azt megelőzően, hogy bejelentette távozását a One Directionből.

  1. Niall Horan


  „Jelentkeztem az X Factorba, remélem sikerülni fog” – tweetelte Niall Horan 2010 januárjában, hónapokkal azt megelőzően, hogy a tehetségkutató műsorban összeállt banda, a One Direction tagjaként megismerték őt a világ minden pontján.

  1. Barack Obama

  Az Amerikai Egyesült Államok Elnöke bejegyzését, amelyet 2012-ben, újraválasztása után tett közzé, mellékelve egy képet, amin feleségét, Michelle-t öleli, eddig több, mint 780 ezer ember retweetelte. „Négy újabb év” – írta Obama.

  1. Harry Styles

  Zayn Malik távozásának híre felrobbantotta a Twittert, a rajongók reakciójára pedig Styles egy rövid, de sokatmondó üzenettel válaszolt.

  1. – 3. Denny Januar Ali

  Az indonéz politikai elemző két posztjával is felkerült a listára. A bejegyzések egyikében Joko “Jokowi” Widodo mellett kampányolt 2014-ben, kevesebb, mint egy évvel később pedig a kiközösítés ellen szólalt fel.

  1. Louis Tomlinson

  „Mindig a szívemben, Harry Styles. Szeretettel, Louis” – a One Direction tagja, Louis Tomlinson 2011-ben Harry Styles-szal való barátságáról írt, a bejegyzés pedig azóta számos alkalommal előkerült, így több, mint kétmillió retweetet produkált.

  1. Ellen DeGeneres

  Fél Hollywoodnak kellett összeállnia, hogy legyőzzék a One Directiont a Twitteren. A sztárokkal teletüzdelt szelfi, amelyen a 2014-es Oscar-gálán készült, Bradley Cooper, Lupita Nyong’o, Jennifer Lawrence, Brad Pitt és Kevin Spacey is feltűnnek, mindössze néhány óra alatt a Twitter történelmének legnépszerűbb posztjává vált.

  Forrás: TIME

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon