MENÜ
 • Íme Magyarország Szépe döntőjének mezőnye

  Idén is megrendezésre kerül hazánk legrangosabb szépségversenye, a Magyarország Szépe.

  mosz6

  A verseny döntőjét július 20-án, élő adásban közvetíti az M1, ahol egy látványos gálaműsor keretében kiderül, ki képviselheti Magyarországot Londonban, a Miss World 2014 nemzetközi döntőjén. A hétvégi elő- és középdöntőn minden eddiginél erősebb mezőny gyűlt össze, hogy megmérettesse magát az eseményen.

  mosz7

  Idén több mint ezren jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre. A hétvégi elő- és középdöntőn minden eddiginél erősebb mezőny gyűlt össze, hogy megmérettesse magát az eseményen.  Közülük választotta ki a zsűri azt a háromszáz lányt, akik részt vettek az elődöntőben. A középdöntőbe már csak a nyolcvan legszebb versenyző kerülhetett be.

  mosz4

  A második fordulóban már nem csak a külső megjelenés számított, a jelentkezőknek egy rövid bemutatkozás után a zsűri által feltett kérdésekre is válaszolniuk kellett. Nagyon fontos szempont volt a döntő csapatának kiválasztásánál, hogy a lányok beszélnek-e nyelveket, mennyire felkészültek és tájékozottak, hiszen a nemzetközi döntőben nem lesz mellettük tolmács, aki segíti őket a kommunikációban.

  mosz8

  A hozzáértő szakmai zsűri a lányok külseje és rátermettsége alapján 22 versenyzőt juttatott tovább a döntőbe. Ők egy felkészítő táborban készülnek majd a végső megmérettetésre. A verseny döntőjét július 20-án, egy nagyszabású gálaműsor keretében közvetíti az M1.

  Mosz1

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre