MENÜ
 • Íme az MTV VMA idei fellépései

  Többek közt Miley Cyrus, P!nk és Alessia Cara is énekeltek

  A tegnap este megrendezett MTV Video Music Awards a legjobb videoklipeknek járó díjak kiosztásán kívül más okból is jeles eseménynek számított a zeneiparban – rengeteg előadó készült ugyanis különleges és látványos fellépéssel.

  Színpadra lépett többek közt a korábbinál jóval visszafogottabb stílust képviselő Miley Cyrus, aki szeptemberben érkező albuma címadó dalát, a Younger Now-t adta elő. Demi Lovato, aki egykori Disney-beli színésznő-társával hasonlóan szintén új lemezzel jelentkezik a jövő hónapban, a Sorry Not Sorry című klipes szerzeménnyel állt színpadra, míg az idei Életműdíjas P!nk legnagyobb slágerei medley-ével készült.

  Az Illuminate turnét nemrég befejező Shawn Mendes a There’s Nothing Holding Me Back-et vitte el a Los Angeles-i Forumba, a Thirty Seconds to Mars tagjai Travis Scott kíséretében léptek fel új szerzeményükkel, a Walk On Water-rel. Az est házigazdája, Katy Perry a Swish Swish-sel, DNCE és Rod Stewart pedig a szintén frissen megjelent Do Ya Think I’m Sexy új verziójával szórakoztatták a közönséget.

  Íme a további fellépések:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon