MENÜ
 • Íme az MTV VMA idei fellépései

  Többek közt Miley Cyrus, P!nk és Alessia Cara is énekeltek

  A tegnap este megrendezett MTV Video Music Awards a legjobb videoklipeknek járó díjak kiosztásán kívül más okból is jeles eseménynek számított a zeneiparban – rengeteg előadó készült ugyanis különleges és látványos fellépéssel.

  Színpadra lépett többek közt a korábbinál jóval visszafogottabb stílust képviselő Miley Cyrus, aki szeptemberben érkező albuma címadó dalát, a Younger Now-t adta elő. Demi Lovato, aki egykori Disney-beli színésznő-társával hasonlóan szintén új lemezzel jelentkezik a jövő hónapban, a Sorry Not Sorry című klipes szerzeménnyel állt színpadra, míg az idei Életműdíjas P!nk legnagyobb slágerei medley-ével készült.

  Az Illuminate turnét nemrég befejező Shawn Mendes a There’s Nothing Holding Me Back-et vitte el a Los Angeles-i Forumba, a Thirty Seconds to Mars tagjai Travis Scott kíséretében léptek fel új szerzeményükkel, a Walk On Water-rel. Az est házigazdája, Katy Perry a Swish Swish-sel, DNCE és Rod Stewart pedig a szintén frissen megjelent Do Ya Think I’m Sexy új verziójával szórakoztatták a közönséget.

  Íme a további fellépések:

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten