MENÜ
 • Íme a VOLT hazai előadói

  Száznál is több magyar fellépő látogat el a fesztiválra, amiért ismételten megéri a bérletre spórolni!

  A hazai fellépők között egyedi koncerttel tér vissza a Kaukázus, illetve először lép fel a VOLTon Rúzsa Magdi és ByeAlex. Az idei fesztivál helyszínével kapcsolatban pedig április 4-én, a VOLT 20. születésnapján árulnak el minden információt a szervezők.

  A VOLT Fesztivál igazán illusztrisra sikeredett nemzetközi line-upja mellett a szervezők 30 hazai fellépőt is bejelentettek. “A kezdetek óta fontos számunkra, hogy a VOLT Fesztivál programkínálatában a hazai előadók számos műfajban és a lehető legnagyobb számban jelenjenek meg. Ma már büszkén mondhatjuk, hogy a világsztárok mellett a legtöbb hazai előadó a VOLTon fordul meg: száznál is több produkció fellépését tervezzük az idén, közöttük igazi különlegességeket és egyedi koncerteket is láthat a közönségünk. A 2013-as program összeállításakor nagy gondot fordítottunk arra, hogy a legfrissebb, legaktuálisabb bandák közül mutassunk be olyanokat, akikben hiszünk. Egyrészt fontos számunkra a megújulás, másrészt úgy látjuk, a zenekarok karrierje szempontjából is sokat segíthet egy-egy jól sikerült fesztiválfellépés” – árulta el Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a VOLT főszervezői.

  Hetekkel ezelőtt, elsőként került fel a VOLT honlapjára Ákos neve, aki a turné során kiemeltnek számító, kétórás koncerttel jelentkezik Sopronban. A nagyszínpados hazaiak között találjuk a Tankcsapda, a Quimby, a Supernem, a Punnany Massif, a Brains és az Anna & the Barbies csapatát. Ugyancsak a VOLT keretei között, erre az alkalomra összeállított programmal tér vissza a Kaukázus, akik elsőként a VOLTon mutatnak be új dalokat is.

  Először lép fel a VOLTon az Eurovíziós Dalverseny hazai indulója, ByeAlex, aki egy rá jellemző, meghitt hangulatú koncerttel várja rajongóit. Bár a zenekarában ketten is soproniak, és „civilben” többször megfordult már a VOLTon, színpadon azonban most először találkozhat a közönség Rúzsa Magdival. Új fellépőnek számít a VOLT programjában és nagyon készül a „premierre” a 10 éves Anti Fitness Club és a szervezők „felfedezettjei” közül a Mary Popkids, a The [hated] Tomorrow, Odett és persze a Majka Curtis BLR csapata. A törzs-VOLTosok közül idén sem hiányozhat a programból a Bëlga, a Fish!, a Ganxsta Zolee és a Kartell, a Kiscsillag, a Compact Disco, az Intim Torna Illegal, az Irie Maffia, a Magashegyi Underground, a Nemjuci, a Soerii & Poolek, a Vad Fruttik, a Žagar és az idén 30 éves Pál Utcai Fiúk.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon