MENÜ
 • Íme a világ legidősebb egypetéjű ikerpárja

  Mindig is kitűnő fizikummal rendelkeztek, Charlotte például 78 évesen szerezte meg a jogosítványát és egészen 99 éves koráig vezetett is autót.

  Charlotte Eisgrou és Ann Primack tegnapelőtt, azaz az óév utolsó napján ünnepelte 103-ik születésnapját. Az amerikai testvérpár a világ legidősebb egypetéjű ikerpárja. Hajlott koruk ellenére mindketten kitűnő egészségnek örvendenek. Nincs szükségesük hallókészülékre, de még szemüvegre sem az olvasáshoz!

  A matrónák 1909-ben, Chicagoban születtek, két hónappal a tervezett idő előtt. Mivel akkoriban még nem voltak inkubátorok, így folyamatosan meleg takaróba bugyolálva, egy kandalló előtt tartották őket, nehogy kihűljenek. Hosszú életük során mindketten több férjet is elfogyasztottak és életet adtak egy-egy fiúnak.

  Mindig is kitűnő fizikummal rendelkeztek, Charlotte például 78 évesen szerezte meg a jogosítványát és egészen 99 éves koráig vezetett is autót. Pár évvel ezelőtt a rákot is leküzdötték. Hogy mi a titkuk? Soha ne veszítsük el a humorérzékünket, talán ez a legfontosabb. De ezen túl mindketten másra esküsznek. Ann szerint nem szabad elhízni, testvérének viszont állítólag a rengeteg tejivás segített.

  Ha a kétpetéjű ikerpárokat is számításba vesszük, akkor a legidősebb testvérpár szintén amerikai. Edith Ritchie és Evelyn Middleton csak 39 nappal idősebbek a hölgyeknél.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon