MENÜ
 • Íme a világ leghatalmasabb hátsó fertálya

  Mikel Ruffinellinek esze ágában sincs fogyni, sőt, igyekszik minél inkább gyarpodni, főként, ami a fenékméretét illeti.

  Teljesen normális alkattal született Mikel Ruffinelli, aki csak hét évvel ezelőtt, a negyedik szülése után kezdett hízni. “Furcsa módon szinte kizárólag a csípőm környékén nőttek a zsírpárnák” – meséli a 39 éves asszony. – “A testem többi része ehhez képest alig deformálódott. A  feneke körmérete 244 centiméter, ami jelenleg az egyik legszélesebb a világon.”

  Mikel hamar rájött, hogy alkatából még pénzt is kovácsolhat, s már jó ideje ducimodellként keresi a kenyerét, aminek köszönhetően szerte Amerikában ismerik az arcát, mégsem telik el úgy nap, hogy ne szólnák meg külsejéért. “Általában megjegyzik, hogy nézd már, milyen borzasztó kövér” – mesélte a The Sunnak. – “Hozzászoktam már a keresetlen megjegyzésekhez, de nem érdekelnek. Jól érzem magam a bőrömben.” A családanya azt is elmondta a napilapnak, hogy utazni legjobban saját furgonjában szeret, és gyűlöli, ha repülőre vagy vonatra kell szállnia.

  “Tiszta macera, mindig két jegyet kell vennem, hogy elférjen rendesen a fenekem” – magyarázza. “Otthon sem volt egyszerű közlekedni, ezért átalakítottam a házunkat, ahol most szélesebbek az ajtók és a zuhanyfülke. Egy hotelben viszont mindig oldalaznom kell a fürdőbe, ha le akarok tusolni.” A mindennapi kellemetlenségek megjegyzések ellenére Mikel ki van békülve önmagával, s még egy percet sem gondolkozott azon, hogy fogynia kéne. “A világ legkényelmesebb ülőalkalmatossága a hátsóm, hiszen igen jól ki van párnázva” – mondta nevetve. “Ráadásul igencsak szereti a párom is” – tette hozzá.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon