MENÜ
 • Íme a Story Ötcsillag Díj jelöltjei!

  Február 1-én végre kiderül, hogy 2013-ban kik voltak a közönség igazi kedvencei

  A hazai sztárvilág legfontosabb szereplői és meghatározó hírességei immár 15. alkalommal gyűlnek össze a Royal Szálló elegáns dísztermében a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán. A meghívók igazi kincset érnek, hiszen ezen az eseményen a magyar hírességek színe-java jelen van.

  story

  A Story Ötcsillag Díj immár másfél évtizede Magyarország legnívósabb közönségdíja, egy különleges megbecsülés jelképe, amit a lap sokszázezres olvasótábora ajándékoz a magyar sztárvilágnak.

  Tizenöt éve minden esztendőben az adott év végétől a következő év elejéig szavazhatnak az olvasók levélben, sms-ben és e-mail-ben is. Maguk a sztárok is izgatottan várják, hogy a különböző kategóriákban végül ki győzedelmeskedik, ki viheti haza a már legendásnak számító ötcsillagos, különleges díjat.

  „Büszkék vagyunk rá, hogy idén immár a 15. Story Ötcsillag Díjátadóra készülünk, ami bizonyítja, hogy valódi hagyományról beszélhetünk, amely a múlt század végétől már a XXI. század másod évtizedéig tart. A nyertesek kilétét még teljes homály fedi, de biztos vagyok benne, hogy idén is a legméltóbbak kapják majd az Ötcsillag-díjat.” – mondta Ómolnár Miklós, a Story magazin főszerkesztője.

  Az esélyesek:

  Ebben az esztendőben is izgalmas Gálának nézünk elébe. Sok még a kérdőjel. Vajon Sebestyén Balázs ötödször is elviszi Az Év Műsorvezetője díjat? Netán Gundel Takács Gábor dupláz, vagy sikerszériájukat megszakítja Istenes Bence és Friderikusz Sándor?

  Ördög Nóri már kétszer volt az Év műsorvezető-nője, de ő most babázik. Jó esélyekkel indul az újrázásban Erős Antónia és Várkonyi Andrea, akik egyszer már örülhettek a közönség elismerésének. Ám könnyen lehet, hogy végül a zenei tehetségkutató műsorvezetője Lilu vagy a népszerű gasztroműsor vezetője, Borbás Marcsi diadalmaskodik.

  A zenei kategória jelöltjei is mind mérföldkőnek számítanak itthon: Ákos mellett az LGT-t, a feltörekvő ByeAlexet és a posztumusz díjra jelölt Cipőt is megtaláljuk a névsorban.

  Csányi Sándor, Stohl András, Tompos Kátya és Osvárt Andrea Az Év Színésze díj várományosai. Stohl András volt már Év Műsorvezetője, sőt az Év Színésze is, vajon idén besöpör egy harmadik díjat, netán Csányi Sándor duplázik, avagy lehetőséget kapnak a többiek is?

  A jelölések mellett a közönség idén is szavazhat egy kötetlen kategóriában, „ Az Év Leg-leg-leg”-jében. A különleges produkciókat illető díjat a szavazók által tetszőlegesen jelölt személy vagy akár külön műsorszám kaphatja. A tavalyi év díjazottja a Class FM Morning Showja volt, pontosan tükrözve a különleges kategória lényegét.

  Az Ötcsillag Gála elegáns társa egy évtizede a Sanoma Kiadó által alapított Érték-díj, melynek tekintélyes szakmai kuratóriuma – Szinetár Miklós, Huszti Péter, Halász Judit és Presser Gábor – évről évre új tehetségekre irányítja a reflektorfényt. Idén is izgatottan várjuk, kik lesznek a 2013-as esztendő felfedezettjei a színművészet, a zene és a média világában.

  story2

  Az elmúlt 15 év TOP-jai számokban

  Akik négy évben is díjazottak voltak: Oroszlán Szonja, Sebestyén Balázs, Vágó István.

  Az Év Televíziós Produkciója díjat legtöbbször az X-faktor nyerte el (3 alkalom), az Év Zenei Produkciója díjat pedig legtöbb alkalommal a Megasztárnak ítélte a közönség (2 alkalom).

  Az Év Színésznője összesítésben toronymagasan Oroszlán Szonja áll (3 díj), míg az Év Színésze díjat Bajor Imre és Gálvölgyi János is kétszer kapta meg – ezzel ők a kategória abszolút győztesei eddig.

  Az Év Műsorvezetője elismerést Sebestyén Balázs és Vágó István is négyszer érdemelte ki, az Év Műsorvezetőnője győzteseinek színesebb a palettája: Erdélyi Mónika, Jakupcsek Gabriella, Máté Krisztina és Ördög Nóra is kétszer volt díjazott.

  Story Ötcsillag Díj jelöltjei:

   

  Az Év Műsorvezetőnője:

  Borbás Marcsi, Erős Antónia, Lilu, Várkonyi Andrea

  Az Év Műsorvezetője:

  Friderikusz Sándor, Gundel Takács Gábor, Istenes Bence,

  Sebestyén Balázs

  Az Év Színésze:

  Csányi Sándor, Stohl András, Tompos Kátya, Osvárt Andrea

  Az Év Zenei Produkciója:

  Ákos, ByeAlex, LGT

  Cipő (posztumusz díj)

  Az Év Televíziós Produkciója:

  Az ének iskolája, A következő!, Magyarország, szeretlek!, Éjjel-nappal Budapest,  X-Faktor, Sztárban sztár, Édes élet, Vundersőn és zuperszexi

  Az előző évekhez hasonlóan, természetesen idén is a Mosaic Online stábja beszámol majd az eseményről.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon