MENÜ
 • Íme a legsikeresebb írók

  Második lett a legjobban kereső írók 2012-es listáján Stephen King, EL James, a Szürke ötven árnyalata szerzője viszont csak jövőre fog szerepelni.

  A Forbes idén is összeállította az év legsikeresebb íróinak listáján, ahol a toppon ismét férfiak állnak – James PAtterson és Stephen King. A magazin jóslata szerint viszont jövőre El James, az Ötven szürke árnyalata fogja átvenni a vezetést, nőként kerülve a lista élére.

  A Forbes listáját az éves eladások megfigyelésével és könyvszakértőkkel készíti el. Elmondásuk szerint Patterson 94 millió dollárt keresett meg 14 könyvével, majdnem a dupláját a nagyöreg Stephen Kingnek. A tizenöt főből álló listán kilenc férfi író található – köztük John Grisham, Jeff Kinney és George RR Martin, aki 15 millió dollárral gyarapította bankszámláját, főleg azért, mivel könyvei televíziós adaptációt kaptak.

  Jövőre viszont nagy változásokat jósolnak – átveszik az írónők a hatalmat. Suzanne Collins a Hunger Games trilógia filmjei miatt lehet a listák élén, JK Rowling első felnőtteknek szóló regénye miatt, EL James pedig A szürke ötven árnyalatának köszönhetően, melyből négy hónap alatt húszmillió példányt adtak el. Ez a szerzőnek heti 1,3 millió dollárt jelenthetett, arról az 5 millióról nem is beszélve, melyet az Universal és Focus filmstúdióktól kapott a megfilmesítési jogokért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon