MENÜ
 • Íme, a hosszú élet titka

  Amerikai kutatók szerint, ha van kutyád, majdnem örökké élhetsz. De szeretteink is ugyanilyen fontosak.

  Persze túlzás az állítás, de egy új kutatás alapján a hosszú élet titka tényleg a kutyákban, illetve olyan tényezőkben, mint a család és a barátok rejlik. A Daily Mail cikke sorra veszi azokat az elemeket, melyek hozzájárulnak, hogy az ember minél tovább éljen.

  A tanulmány bizonyítottan kimutatta, hogy a kutyatartás, a boldog házasság és a sok barát prioritást élvez minden más mutatóval szemben. Még az is kevésbé számít, hogy ki hova, illetve milyen körülmények közé születik.

  Család. Gondoljunk csak az otthoni békére, a nyugalomra, mely egy stresszes nap után a párunk oldalán, vagy gyermekeink körében vár. A kutatást az is kimutatta, hogy az emberek annál többre értékelik a házasságukat, minél idősebbek.

  Barátok. Szintén a szociális érzékünkre hatnak, felvidítanak, ha velük vagyunk, fontosnak érezzük magunkat és tartozunk valahova. Jó tudni, hogy mindig támaszkodhatunk valakire, hiszen köztudott, hogy az ember egyik legnagyobb ellensége önmaga és a magány.

  Kutyák. Kedvenceink nemcsak fizikailag, de szellemileg is frissen tartanak. Ha lebetegszünk, ők ösztönöznek minket arra, hogy hamarabb felgyógyuljunk, a napi testmozgás pedig ellenállóbbá teszi a szervezetünket. Nem meglepő, hogy a kutyatartók vérnyomása és koleszterinszintje mindig normális értéket mutat.

  Tehát a recept megvan, most már csak ki kell próbálnunk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon