MENÜ
 • Ilyen volt Nicki Minaj forgatása

  Nicki Minaj legújabb videóklipjét szülőhazájában, Trinidad és Tobagón forgatta. Maga a klip minden bizonnyal hamarosan felkerül az internet csodálatos világára, a türelmetlenkedőknek azonban addig is a stáb egy behind-the-scenes videóval kedveskedett.

  Ahogyan arról már múlt héten is írtunk, az amerikai rapper, Nicki Minaj legújabb videóklipjét szülőhazájában, Trinidad és Tobagón forgatta. Maga a klip minden bizonnyal hamarosan felkerül az internet csodálatos világára, a türelmetlenkedőknek azonban addig is a stáb egy behind-the-scenes videóval kedveskedett.

  A rendező Benny Boom és csapata, az énekesnőről nem is beszélve, rettenetesen élvezte a forgatás napjait és erre a videó is szuper bizonyíték. A klipbe egy igazi kis színes forgatagot sikerült megálmodniuk. Olyan az egész mint egy karnevál tele confettivel, bulizó tömeggel és női táncosokkal. Arról nem is beszélve, hogy Trinidad szigetének lakói is láthatóan jól informáltak voltak arról, hogy az ország büszkesége haza látogatott.

  Pedig annak idején maga Nicki sem gondolta volna, hogy egyszer majd Trinidadra megy klipet forgatni. Ahogy a videóban is fogalmaz: “Itt vagyunk baby, a szülővárosomban. Nem hittem volna, hogy a következő egymillió évben ez meg fog történni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon