MENÜ
 • Ilyen volt Anne Hathaway nyomorult diétája

  A legrosszabb talán az, mikor fogyni kell. Erre a sorsra jutott Anne Hathaway is, aki legújabb filmjében, A nyomorultak című Victor Hugo regény filmfeldolgozásában játszik főszerepet.

  A színészek sokszor nagyon kemény áldozatokat is hajlandóak megtenni azért, hogy az elvárásoknak megfelelően tudjanak alakítani egy szerepet. Ez néha azt jelenti, hogy hosszú hajat kell növeszteni, vagy éppen kopaszra borotválják, máskor meg brutális súlynövekedést kell elérni pár hónap alatt. A legrosszabb talán az, mikor fogyni kell. Erre a sorsra jutott Anne Hathaway is, aki legújabb filmjében, A nyomorultak című Victor Hugo regény filmfeldolgozásában játszik főszerepet.

  Anne a prostituált Fantine-t fogja alakítani és saját bevallása szerint is igen extrém diétához kellett folyamodnia a kívánt cél elérése érdekében. Már egy ideje sanyargatja saját testét és szerinte olyan ez, mint valami pszichológiai terror. Az étrendje nem túl változatos, gyakorlatilag csak humuszon és répán él.

  Ami tovább nehezíti a helyzetét, hogy amúgy sem teltkarcsú nőként ismertük meg. A kevésből meg ugye még nehezebb fogyni, arról nem is beszélve, hogy ez az egész tudatos súlyváltoztatás a nőknél nehezebben, lassabban működik, mint a férfiaknál.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon