MENÜ
 • Ilyen lesz Jennifer Lopez következő kislemeze

  Az énekesnő egy bulin mutatta be új dalát

  Jennifer Lopez megengedte néhány rajongójának, hogy meghallgassák új kislemezét, miközben Las Vegas-i műsorsorozatára készül. Az iHeartRadio zenei fesztiválján adott fellépését követően a kortalan díva részt vett egy after party-n, aminek helyszínét a Chateau Nightclub biztosította, a résztvevőknek pedig lejátszotta Breaking Me Down című dalát.

  jennifer-lopez-greatest-hits-medley

  Az egyik vendégnek köszönhetően, aki rögzítette a szerzeményt és megosztotta azt YouTube-csatornáján, most az egész világ meghallgathatja az alkotást, amely állítólag az American Idol következő stúdióalbumán is megtalálható lesz.

  J-Lo műsorsorozata, amely az All I Have című, LL Cool J közreműködésével készült 2002-es slágere után kapta nevét, január 20-án startol a Planet Hollywood Resort & Casino AXIS színházának színpadán.

  “Tudom, hogy nem számít, mi lesz a műsor, mit fogok csinálni, minden egyes éjjel, bárki is jön el, mindenem odaadom” – magyarázta döntését a 46 éves popsztár. “Fantasztikus műsor lesz, és alig várom, hogy mindannyiótokat láthassalak ott.”

  Forrás: AceShowbiz  

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő