MENÜ
 • Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Megérkezett az első fotó

  Lehullott a lepel az Amerikai Horror Story jelenlegi, hivatalosan Kult alcímet viselő szezonja egyik szereplőjének külsejéről! A sorozat társalkotója, Ryan Murphy saját Instagramján osztotta meg a képet, amin Evan Peters látható a pop-art vezető személyisége, Andy Warhol bőrében.

  A színész platinaszőke fürtöket kapott, amiket pont úgy igazított, ahogy Warhol tette, a frizurát piros-fehér csíkos felsővel tetőzve.

  “Evan Peters vagy Andy Warhol?” – áll a leírásban. Az epizódban Lena Dunham is feltűnik Valeria Solanas bőrében, aki megpróbálta meggyilkolni Warholt. Evan Peters a legenda mellett többek közt Charles Manson, David Koresh és Jim Jones személyiségeit és külsejét is magára öltheti a szériában.

  Evan Peters or Andy Warhol?

  A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

  “Ryan elmondta, hogy Andy Warholt játszom majd, szóval azonnal elkezdtem kutatni utána és egyszerűen beleszerettem” – nyilatkozta a sorozatsztár az Entertainment Weekly-nek. “Szerintem ő fantasztikus volt és csodálatosak a hatvanas évek és A gyár és minden abban a világban. Szóval nagyszerű volt tanulni róla, de ugyanakkor megpróbáltató is.”

  Az Amerikai Horror Story: Kult szeptemberben startolt az FX műsorán.

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő