MENÜ
  • Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

    Megérkezett az első fotó

    Lehullott a lepel az Amerikai Horror Story jelenlegi, hivatalosan Kult alcímet viselő szezonja egyik szereplőjének külsejéről! A sorozat társalkotója, Ryan Murphy saját Instagramján osztotta meg a képet, amin Evan Peters látható a pop-art vezető személyisége, Andy Warhol bőrében.

    A színész platinaszőke fürtöket kapott, amiket pont úgy igazított, ahogy Warhol tette, a frizurát piros-fehér csíkos felsővel tetőzve.

    “Evan Peters vagy Andy Warhol?” – áll a leírásban. Az epizódban Lena Dunham is feltűnik Valeria Solanas bőrében, aki megpróbálta meggyilkolni Warholt. Evan Peters a legenda mellett többek közt Charles Manson, David Koresh és Jim Jones személyiségeit és külsejét is magára öltheti a szériában.

    Evan Peters or Andy Warhol?

    A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

    “Ryan elmondta, hogy Andy Warholt játszom majd, szóval azonnal elkezdtem kutatni utána és egyszerűen beleszerettem” – nyilatkozta a sorozatsztár az Entertainment Weekly-nek. “Szerintem ő fantasztikus volt és csodálatosak a hatvanas évek és A gyár és minden abban a világban. Szóval nagyszerű volt tanulni róla, de ugyanakkor megpróbáltató is.”

    Az Amerikai Horror Story: Kult szeptemberben startolt az FX műsorán.

    Forrás: AceShowbiz

    Ajánló

    Már készülhetünk a 2020-as Szabadság Szigetére

    Terry Crews véleménye a dezodorreklámokról

    Ilyen volt a 2019-es MTV EMA vörösszőnyege