MENÜ
 • Ilyen lesz a Tökéletes hang sztárjának első kislemeze

  Megérkezett a színésznő debütáló dalának előzetese

  Hailee Steinfeld rövidesen saját kislemezzel örvendezteti a közönséget – az első előzetes pedig máris napvilágot látott! A Tökéletes hang 18 éves szereplőjének rajongói a JustJared.com jóvoltából hallgathatják meg az első másodperceket hamarosan érkező, Love Myself című bemutatkozó szerzeményéből.

  Hailee Steinfeld

  A rövid részlet július 24-ei publikálását megelőzően, közvetlenül az alkotás videóklipje forgatásainak befejezése után a színésznő saját profiljára is felkerült egy videó, amiben izgatottan beszél első önálló daláról.

  “Istenem, annyira izgatott vagyok, hogy lássátok és halljátok ezt a dalt! Alig várom, hogy megosszam veletek. Nagyon szeretlek titeket!” – mondta el a fiatal sztár, ezután pedig a platformon publikált néhány, együtt a Love Myself borítóját alkotó képet is.

  haileelovemyself

  Hailee Steinfeld, aki 14 éves korában, a Coen testvérek A félszeműjében nyújtott alakításáért egy Oscar-jelölésre is szert tett, először májusban beszélt zenei pályafutása közelgő indulásáról, és Taylor Swifttel való együttműködéséről is szót ejtett. A kollaboráció a közelmúltban valósult meg: szerepet kapott a Bad Blood ikonikussá vált videóklipjében, valamint az 1989 világkörüli turné egyik állomásán is csatlakozott a popcsillaghoz.

  Íme az ízelítő:


  Forrás: ET Online             

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon