MENÜ
 • Ilyen Hasselhoff barátnőjének lenni

  Hat évig egyedülálló volt és egyik hugával közösen osztozkodott egy hálószobán szülei családi házában egy walesi kis faluban.

  Másfél évvel ezelőtt ilyenkor Hayley Roberts még egy keményen dolgozó bolti alkalmazott volt, aki máról holnapra igyekezett megélni minimálbéres fizetéséből. Ekkor már hat éve egyedülálló volt és egyik hugával közösen osztozkodott egy hálószobán szülei családi házában egy walesi kis faluban. Sokat panaszkodott is munkatárainak, hogy bizony az életének többről kellene szólnia. Hamarosan meg is érkezett az a férfi, aki tett erről. Ő pedig nem más, mint David Hasselhoff.

  Ha ránézünk erre a gyönyörű szőke hölgyre, igazság szerint nem is értjük hogy lehetett annyi éven át egyedülálló. David azonban meghozta számára az áhított boldogságot. A pár Los Angelesben él egy villában és Hayley figyelmét leginkább szerelmi köti le, no meg az a tény, hogy a paparazzik mindenhová követik őket a nagyvilágban. Akármennyire is meglepő, a szőke ciklon még csak most nyilatkozott először kettejük kapcsolatáról.

  “Teljesen megváltoztatta az életemet. Nem is álmodtam ilyesmiről. Pedig az egész csak úgy indult, hogy megkértem fotózkodjon le a hugommal és velem. Végül aztán szerelembe estünk.” – meséli el az igazi mesebeli történetet a lány, akik azon a bizonyos estén éppen Cardiff egyik bárjában koktéloztak. “Rám mosolygott és megkérdezte van-e barátom. Miután mondtam, hogy nincs, kért egy fotót a telefonszámomról. Nevettem, megadtam neki, de nem számítottam semmire.” Így kezdődött a szerelem…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon