MENÜ
 • Ilyen egy One Direction bicepsz

  Niall tényleg inkább a stúdióban és a színpadon tölti az idejét, konditerembe jóval ritkábban van lehetősége eljutni. A visszafogottan szőrös hónalj folytatásaként a karizmok egyelőre nem túl meggyőzőek.

  A brit fiúbanda éppen az Amerikai Egyesült Államokban dolgozik és őrjíti meg a lányokat. A sok munka és ének között azonban sikerült időt szakítaniuk egy kis kikapcsolódásra is és Californiában meglátogattak egy vidámparkot. Egy olyan igazit, Impozáns méretek és akkora hullámvasutak, hogy az embernek már attól hányingere van, ha rájuk néz. A csapat szöszije, Niall azonban hozzátett valami pluszt is a helyi látványosságokhoz.

  A srácok nagyon izgatottak voltak a rengeteg szórakozási lehetőség láttán és ez az arcukra is kiült. Szemléltető példaként itt is van Nektek egy kép Niallról, amint éppen már a hullámvasúton ül. A fénykép ellövése pillanatában még valószínűleg indulás előtt vannak, hiszen a srác frizurája makulátlan, az ilyen szórakozási eszközök meg ugye nem arról híresek, hogy óvják az ember haját.

  Azt is látni azonban, hogy Niall tényleg inkább a stúdióban és a színpadon tölti az idejét, konditerembe jóval ritkábban van lehetősége eljutni. A visszafogottan szőrös hónalj folytatásaként a karizmok egyelőre nem túl meggyőzőek. Úgy látszik brit barátunkat ez azonban egyáltalán nem zavarja, szívesen befeszít a kamerák előtt.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon