MENÜ
 • Ilyen burgereket eszik a magyar

  Itt a büntetlen élvezetek hete: Hamburger Fesztivál a neten  

  Talán meglepő, de több felmérésből kiderült már, hogy a pizza után a magyarok körében is a hamburger a legnépszerűbb fogás, ha ételrendelésre kerül a sor. A burger szerelmesei most igazán örülhetnek, hiszen szeptember 21. és 27. között online Hamburger Fesztivál indul. Az esemény kapcsán a NetPincér összegyűjtötte, melyek 2015 legkedveltebb burger-típusai, mely szendvicseket rendeljük a legsűrűbben és melyeket illik egy igazi burgerfanatikusnak végigkóstolnia.

  hamburger

  Itt a méret a lényeg

  A kihívások kedvelői a hamburger fogyasztásban is bizonyítják rátermettségüket, hiszen igen nagy népszerűségnek örvendenek az XXL-méretű, óriásburgerek. Minél tekintélyesebb méretű a szendvics annál nagyobb sikerélmény az elfogyasztása is. Persze, az sem szégyen, ha barátaink segítségét kérjük a küldetés sikeres teljesítéséhez. Az íz élmény fokozására sokszor sajtszelettel, vagy szeletekkel egészítjük ki a húsos bucit, így érthető, hogy a burgervásárlók körében a szaftos sajtburger magasan a legkedveltebb szendvicsfajta.

  A „classic” csillogása megkopott

  Arra talán kevesebben számítottak, hogy a népszerűségi listán még a bacon szalonnával turbózott verzió is megelőzi a hagyományos marhahúspogácsás hamburgert. Úgy tűnik, hogy a burger fogyasztás terén is egyre inkább előtérbe kerül a változatos étkezés. A NetPincéren több mint 250 étteremtől lehet hamburgert rendelni országos szinten, így a széles választék garantálja, hogy a legegyszerűbbtől a legextrémebb szendvicsig bármit megtalál a fogyasztó. A több mint 100 budapesti, saját hamburger-variációt házhoz szállító étterem kínálatából ráadásul, a szemfülesebb vásárlók már 650 forintért is rendelhetnek a klasszikus amerikai kedvencből.

  Igazi gourmet burgerek

  A változatosság gyönyörködtet, tartja a mondás, és az idei évben a korábban megszokottakhoz képest hódítanak a különlegesebb ínyencségek és az alternatív szendvicsek. A burger fanatikusok új generációjának esetében, a rendelések között meglepően nagy számban találkozhatunk vegaburgerekkel és halas szendvicsekkel is.

  Ha eddig nem mertük megkóstolni a merész összeállításokat, a Hamburger Fesztivál keretében szeptember 21. és 27. között érdemes kipróbálni egy-egy specialitást, hiszen ezen a héten a hagyományos típusok mellett a népszerű burgerezők kínálta különleges burger-kreációkhoz is jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá.

  Érdemes tehát a diétával inkább megvárni az októbert, hiszen kár lenne kihagyni az év egyik legfinomabb eseményét!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon