MENÜ
 • Ilyen az igazi darázsderék

  Mindannyian ismerjük azokat a bizonyos szerencsés egyedeket, akik bármit nyugodtan felfalhatnak, ami az útjukba akad, mégsem híznak el soha. Közéjük tartozik a fiatal modell, Ioana is, aki az anorexiás internetes oldalak sztárja, és sokak irigylésének tárgya.

  Míg mások egész életükben küzdenek a kilókkal, ő egyszerűen képtelen felszedni bármennyit is. A román modell kevesebb mint negyven kiló, és mondhatni valóságos homokóra alkat a maga alig 51 centis derékbőségével.

  A 30 éves Ioana Spangenberg az anorexiások példaképe. Ő azonban cáfolta, hogy bármi étkezési zavarban szenvedne. Állítása szerint sokkal többet eszik, mint a hozzá hasonló korúak, mégsem képes hízni egy dekát sem.

  Ioana valóban bőségesen étkezik, főleg mióta vőlegényével Németországba költöztek. Sokat járnak éttermekbe, ahol nem éppen diétás kajákat fogyasztanak el, ráadásul naponta háromszor.

  “Pizzán, kebabon, hamburgeren élek, cukros üdítőket iszom, csak hogy hízzak, de mindhiába” – panaszolja a modell, akit sokan emiatt nagyon irigyelnek. – “Mindezek mellett csokit, chipset eszek naphosszat, sajnos mégsem látszik rajtam. A gyomorszájam úgy működhet, mint a gyomorgyűrű. Mintha bezáródna bizonyos mennyiségű étel után, és ha ilyenkor többet eszem, rögtön rosszul leszek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon