MENÜ
 • Ilyen az elnök, amikor nem elnököl

  A világ vezető nagyhatalmát irányítani talán az egyik legnehezebb feladat. Noha több ezer ember dolgozik alá, végső soron a felelősséget azért mégis csak neki kell elvinnie mindenért.

  A világ vezető nagyhatalmát irányítani talán az egyik legnehezebb feladat. Noha több ezer ember dolgozik alá, végső soron a felelősséget azért mégis csak neki kell elvinnie mindenért. Emellett ott vannak a barátok, a családról nem is beszélve, akikre szintén fontos, hogy tudjon időt szakítani. Cikkünkben néhány olyan pillanatot mutatunk meg Barack Obama életéből, amelyek nem feltétlenül a munkáról szólnak. Olyan elkapott pillanatok, amikor nem figyelte tucatnyi kamera minden mozdulatát. Amikor kicsit kiengedhetett.

  Obama igyekszik közvetlen, baráti viszonyt kialakítani közvetlen munkatársaival. Nem az a tipikus főnök, mindenkihez van pár jó szava és nem derogál olykor olyan dolgokat csinálnia, amelyeket lehet, hogy más elnökök nem tennének meg. E fent látható képen például az elnöki különgép, az Air Force One fedélzetén ünnepli a stáb az egyik munkatársnő születésnapját. Aki pedig a tortát tartja, maga az elnök.

  Míg az elnöki különgépen állítólag medence és csúszda is van, addig a Fehér Háznak sem kell szégyenkeznie felszereltség tekintetében. Második képünkön az elnök pár kollégáját és családjaikat fogadta az elnöki ház saját vetítőtermében egy 3D-s mozizásra, amikor is a Men in Black 3-at nézték meg.

  Végül pedig egy olyan pillanat, ahol tényleg csak ő van, Barack Obama. Miután a hivatalos vendégek elmentek, jut egy rövidke kis idő egyedüli kikapcsolódásra. Az elnök, mint az látható, nagyon szeret biliárdozni és az sincs ellenére, ha egyedül kell játszania. Idén ősszel azonban elnökválasztás lesz az Amerikai Egyesült Államokban, úgyhogy valószínűleg ilyesmire még az eddigieknél is kevesebb ideje marad majd.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon