MENÜ
 • Ilyen a topis Aniston

  Tegnap kezdődött a forgatása Jennifer Aniston új filmjének, melyben az énekesnő se szexi nem lesz, se csinos. Ezt már az első képek is bizonyítják.

  A színésznő Emma Roberts társaságában forgatja új filmjét, melyben a tinilány anyját játsza. Bizony, a régi Rachel ma már anyukát játszik. Így telik az idő.

  Aniston a forgatás első napján egy pöttyösre szaggatott blúzt és egy barna háromnegyedes nadrágot viselt egy csinosnak nehezen mondható kis fekete retiküllel kiegészítve, miközben egy tarka bőröndöt tologatott filmbeli lánya társaságában.

  A filmben Aniston egy prostituáltat játszik, aki némi pénzért beszáll egy színjátékba és eljátsza egy kitalált család anyukáját, hogy a három ember famíliaként mehessen ki gyanú nélkül Mexikóba és onnan egy nagy mennyiségű marihuána-adaggal térjenek vissza.

  A filmben az apukát Jason Sudeikis fogja játszani, akivel Aniston már nem egyszer osztotta meg a filmvásznat, többek között együtt szerepeltek a Förtelmes Főnökökben is.

  Aniston talán jobb is hogy a munkába temetkezik: barátjával, Justin Theroux-al nem lehet a legjobb a viszonya, miután visszautasította lánykérését legutóbb Európában.

  A We’re The Millers című film várhatóan jövőre kerül a mozikba.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon