MENÜ
 • Ilyen a Megasztáros pár élete

  Nemrég költözött össze Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, de a fiataloknak kevés ideje van egymásra.

  Hivatalosan is beköltözött a pár álmaik közös lakásába, így most már kénytelenek elviselni egymás apró-cseprő dolgait. Szerencsére egyikük sem az a veszekedős típus, és a nézeteltéréseken is hamar felülemelkednek.

  „Korábban sem volt arra példa, hogy ha esetleg összekaptunk valamin, akkor sokáig haragudtunk volna egymásra. Egy-két óra múlva elmúlik a haragunk”.

  Persze nincs is idejük veszekedni, a rengeteg fellépés és stúdiómunka kitölti az idejük nagy részét. Az utóbbi hetekben az is előfordult, hogy napokig nem találkoztak. Reni most van túl egy szlovák turnén, ami közben csak aludni jár haza.

  A kevés együtt töltött idő ellenére azonban biztosak kapcsolatukban, amit a másik iránt éreznek, az nem változott. András még dalt is ír (I love you) szerelméről, és egy közös kiskutyáért is felelősséget vállaltak a fiatalok.

  Ha még többet szeretnél tudni Reni magánéletéről, elfoglaltságairól, nézd meg a vele készült interjúnkat délután. Többek között azt is elárulta Danának, hogy a pénteki élő Megasztárban a versenyzőkkel szurkolja majd végig a fellépéseket, és élőben is chatelhetünk vele.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon