MENÜ
 • Így zaklat szexuálisan Britney

  Kitálalat a biztonsági őr

  Bár Britney és csapata már beperelte az énekesnő volt biztonsági őrét, Fernando Florest koholt vádak miatt, ez nem állítja meg a férfit abban, hogy újabb szaftos történetekkel szórakoztassa a közönséget a sztárról.

  Flores elmondása szerint Britney felett apja – aki jelenleg Spears hivatalos gyámja – talán túlzottan is uralkodik. Az énekesnőt például alkalmanként eltiltja vőlegényétől, Jason Trawicktől:

  “Bármikor, ha vita volt Ms. Spears és a barátja között, Jamie Spears megtiltotta, hogy a férfit beengedjem a házba, vagy hogy kapcsolatba lépjen a gyerekekkel.”

  A beszámoló szerint a viták viszont nem voltak éppen halkak. Britney sokszor üvöltözött a veszekedések során, olyan mondatokat, mint “Takarodj el a kib****tt házamból!”

  Ennél szaftosabb sztorik is előkerültek persze, méghozzá Britney szexuális zaklatásairól, melyek az őr felé irányultak.

  “Egyszer elmentem a szobája előtt, amikor annyit hallottam, hogy menjek be. Bementem, körülnéztem, hogy hol van és ahogy sétáltam balra néztem. Ott állt a nappaliban, a kanapé mellett, teljesen meztelenül” – mondta a bíróság előtt a férfi. – Nem mondott semmit. Csak bámult rám, aztán hirtelen mintha észhez tért volna. Utána megkért rá, hogy adjak neki két 7Upot. Megfordultam, mire azt motyogta: “Mi vagy te, egy kib*****tt b***?”

  Egy másik alkalmat is elmesélt a volt őr:

  “Megkért rá, hogy várjak tizenöt percet és kopogjak az ajtaján. Így tettem. Egy átlátszó hálóingben nyitott ajtót. Megkérdeztem, hogy mire lenne szüksége, majd megkért, hogy gyújtsak be. Próbáltam begyújtani, hátranéztem, mire ő leejtette az öngyújtóját, lehajolt és visszanézett rám.”

  Mikor a bíróság megkérdezte, hogy mi volt az általános benyomása Britneyről, a férfi annyit mondott: “Hogy őrült. Nincs észnél. Egyszerűen nincs észnél, nincs észnél.”

  Sokak szerint a férfi csupán egy remek lehetőséget lát abban, hogy hatalmas összeget húzzon le a Spears családról. Spears a nyáron esküszik, még ebben az évben várhatóan kikerült apja gyámsága alól. Bár a rajongók támogatják a “szabadulást”, sokak szerint az énekesnő elmeállapota máig nem a legkedvezőbb.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon