MENÜ
 • Így voltak diákok a Compact Disco fiai

  Aranyosak voltak a srácok, a jó cselekedet kapcsán nagyon sok jópofa dolog eszükbe jutott még azokból az időkből, amikor ők jártak iskolába. A gimis korszakban már főleg a lányok jártak a fejükben.

  Gondolnátok, hogy a Compact Disco nemrég már negyedik születésnapját ünnepelte? Pedig így van! Ez alkalomból egy nagyon nemes célokért szervezett, jótékonysági sajtótájékoztatón beszélgetett el a srácokkal Laci. A Jól Lét Egyesület jelentős mennyiségű iskolaszert gyűjtött magyar együtteseken és a Zöld Pardonon keresztül rászoruló diákoknak. Ennek apropóján a fiúk is iskolai élményeikről meséltek a Mosaicnak.

  Aranyosak voltak a srácok, a jó cselekedet kapcsán nagyon sok jópofa dolog eszükbe jutott még azokból az időkből, amikor ők jártak iskolába. A gimis korszakban már főleg a lányok jártak a fejükben, ami olykor a jó jegyek rovására ment, de az sem segített, amikor a tanárokat kritizálták. Például az énektanárt azért, mert hamisan énekel.

  A ma délután négy órakor megjelenésre kerülő videónkból megtudhattok részleteket csínytevéseikről és sok egyéb másról is, többek között arról, hogyan is telt pontosan a negyedik születésnapjuk. Figyeljetek!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon