MENÜ
 • Így változott ketrecharcossá Gáspár Laci

  Gáspár Laci vérbeli ketrecharcossá változott és bizonyította, hogy modern kori gladiátorként is megállná a helyét a ringben. A Playback Párbaj házigazdája még az ütő- és rúgóerejét is lemérte az április 14-i Bellator Budapest 2017 gála sajtótájékoztatóján, ahol a világ legjobb MMA és K-1 harcosainak küzdelmeit jelentették be.

  Verejték, adrenalin és vérre menő harc a ringben: ez a világ egyik legnépszerűbb küzdősportja, az MMA. Firenze, Torino, Belfast és London után április 14-én Budapestre, a Papp László Sportarénába látogat az amerikai Bellator ketrecharc rendezvénysorozat. A gálán, amit a világ 140 országában az RTL Spike közvetít majd, a földkerekség legjobb harcosait láthatjuk kiélezett küzdelmekben. Gáspár Laci, a csatornán futó nagy sikerű Playback Párbaj házigazdája az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón megmutatta, hogy bizony ő is megállná a helyét modern kori gladiátorként. A tavaszi rendezvényen ringbe lépő Laszák Zoltán K-1 világbajnok egy rögtönzött edzést vezényelt az énekesnek, aki ketrecharcosnak öltözve az ütő- és rúgóerejét is lemérte egy bokszgép segítségével. A számláló mutatója szerint Lacit nem kell félteni, lazán megvédené magát egy sötét sikátorban.

  A sajtótájékoztatón kiderült, hogy a Bellator Budapest 2017 gálán MMA- és kick-box-mérkőzéseket rendeznek: többek között hazai és nemzetközi sztárok lépnek a szorítóba. Borics Ádám az amerikai Anthony „Pretty Boy” Taylor ellen küzd meg, Győrfi Csaba az évszázad K.O.-jának birtokosával Raymond Danielsszel (USA) csap össze. Az esemény főattrakciója természetesen Laszák Zoltán mérkőzése lesz: K-1 szabályrendszerben védheti meg tavaly elnyert világbajnoki címét egy visszavágó keretében, a francia Karim Ghajjival szemben. A rendezvény sztárvendége a brazil jiu-jitsu alapítója, a legendás ketrecharcos, Royce Gracie.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon