MENÜ
 • Így sportolj helyesen!

  Erdei Zsolt saját élete a bizonyíték arra, mennyire lehet akár egy egész életen át is szeretni a sportolást. Nagyon hasznos tippeket is ad!

  Ha Magyarországon szóba kerül a boksz, először mindenkinek Madár, azaz Erdei Zsolt jut eszébe. Az olimpiai bronz érmes félnehézsúlyú ökölvívó évtizedek óta űzi ezt a látványos, izgalmas sportágat. 1997-ben Budapesten világbajnokságot nyert és két alkalommal (1998, 2000) Európa-bajnokként is büszkélkedhettünk vele.

  Madár a csúcson

  Nemrég mi is készítettünk vele interjút a FitBalance elnevezésű rendezvényen. Zsolt nem tagadja, hogy a sport óriási lehetőségeket nyújtott számára és minden szülőt arra bíztat, hogy ha gyermeke sportolni szeretne, semmiképp se hátráltassa. Akármilyen sportról is van szó, legyen az boksz, vagy éppen úszás, úgy kell rá tekinteni, hogy sokkal jobb, mintha a gyerek egész nap odahaza ülne a számítógép, vagy a televízió előtt.

  Zsoltnak – akinek tavaly komoly balesete is volt és nemrég a házassága is veszélybe sodródott – természetesen az új, úgynevezett divatsportokról is megvan a maga véleménye. Szerinte mindenki arra törekedjen először – különösen ha a testépítés, edzésre járás a hobbija -, hogy a vállizmai erősödjenek meg. Noha nem ez a leglátványosabb része a dolgoknak, a tricepsz és bicepsz erősítése mindezek után sokkal hatékonyabb lesz.

   A Madárral készült teljes interjúnkat itt is megtekinthetitek!

  Forrás: MosaicTV

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon