MENÜ
 • Így pattintotta le asszisztensét Beyoncé

  Csak mert túl sokáig igazgatta a ruháját.

  Ha Beyoncé valakire rászól, hogy fejezze be, be is fejezi, ahogy azt az asszisztense is engedelmesen bizonyította, miután túl sokáig igazítgatta a díva ruháját.

  A 34 éves énekesnő a Tidal jótékonysági eseményének rendezvényén pózolt éppen Philipp Plein egyik extravagáns ruhájában, amikor túlbuzgó asszisztense – aki mára már lehet, hogy munkanélküli – túl sokat pörgött körülötte, amíg Beyoncé azt nem mormolta, hogy fejezze be. Az asszisztens pedig engedelmesen félrepattant, hogy tovább fotózhassák sztár főnökét.

  Beyoncé fellépni ment az eseményre Nicki Minaj-zsal, ahol óriási produkció keretein belül adták elá Feeling Myself című közös dalukat. A Brooklynban megrendezett Tidal X: 10/20 a New World Foundation számára gyűjtött pénzt. Olyan sztárok léptek még fel, mint Jay Z, Nick Jonas és Usher.

  beyoncenicki

  Jay Z idén vásárolta meg a Tidalt, és a streamszolgáltatáson keresztül mutatott be exkluzív zenéket Prince-től és Lil Wayne-től, sok más előadó mellett. Nemrég érte el a platinaminősítést, miután átlépte az egymillió feliratkozót.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak