MENÜ
 • Így is ki lehet szúrni a saját lányoddal

  Avagy foszd meg élete nagy álmától és gazdagodj is meg belőle! Hátha attól jobb gyerek válik belőle.

  A One Direction jövő tavasszal kibővített európai turnéra indul – mielőtt azonban bárki fellelkesedne, meg kell említenünk, hogy Magyarország sajnos nincs a listán. Előtte azonban a világ más tájain hódítják meg szemtől-szembe is a szíveket. Például Ausztráliában, ahol október 25-én Sydney-ben fognak lépnek majd fel. És itt jön a képbe történetünk főszereplője és az ő édesanyja.

  Az egész világ rájuk vár

  Az édesanya – nevét borítsa jótékony homály – megelégelte, hogy tinédzser lányával mostanában elszaladt a ló. Folyton szemtelen, visszafelesel, nem tart rendet a szobájában, rosszak a jegyei. Bezzeg bulizni van ideje és energiája és a One Direction koncertjére is elment volna. Az anyuka azonban fogta magát és feltette lánya két koncertjegyét az eBay-re, ahol hamar el is keltek, méghozzá hihetetlen borsos áron, mintegy 4 és fél millió forintért!

  Nem kizárt, hogy a drága jó anyuka leírása is dobott egyet az áron. “A jegyek értékesítését köszönheted a nagyszájú, szemtelen lányomnak. Látod drágám? És te még azt hitted blöffölök!” Nem lennénk a leányzó helyében, amikor olvassa ezeket a sorokat.

  Forrás: digitalsyp.co.uk

  Kép forrása: digitalspy.co.uk

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő