MENÜ
 • Iggy megunta az erőszakos dallamokat

  Iggy a bensőséges, szomorkás dalokra helyezi a hangsúlyt.

  Az idei VOLT egyik fő fellépője nem más, mint a halhatatlan rockikon, Iggy Pop. Zenekarával, a Stooges-zal a fesztivál utolsó napját zárják a nagyszínpadon. A koncerten minden bizonnyal terítékre kerül a frissen megjelent Aprés című album is. Ezen Iggy olyan klasszikus francia és angolszász előadók dalait dolgozza fel, mint Edith Piaf, Serge Gainsbourg, a Beatles és Frank Sinatra.

  “A mai populáris zenék egytől egyig a lüktetésből kapják az erejüket. Minden rap, hiphop, metál, pop és rock producer azt a szöveget nyomja, hogy a zenéik az emberi szív lüktetésének ritmusát utánozzák, mert azt hiszik, ebben lakozik, ebből ered az erő. Én viszont mindig is szerettem azoknak a bensőséges és néha kicsit szomorkás dalok hangulatát, amik nem akarnak erőszakosan fejbe vágni.”

  Ennek szellemében a 2009-es Préliminaires albumot követő szólólemezén Iggy Edith Piaf, Cole Porter, Yoko Ono, Frank Sinatra és Beatles számokat dolgoz majd fel, és nemcsak angolul, hanem franciául is énekelni fog.

  “Abban bízva énekeltem fel a lemezre ezeket a dalokat, hogy sikerül átadnom azt az érzést a hallgatóimnak, ami bennem él, amikor hallgatom őket. A számok többsége francia nyelvű, [ezzel fejezem ki a tiszteletemet aziránt, hogy] ez a kultúra kitartóan ellen tudott állni az angol-amerikai zenék nyomásának.”

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon