MENÜ
 • Igazi kis ördög az ifjú trónörökös

  Kis "gézengúznak" nevezte alig egy hónapos kisfiát Vilmos herceg, aki a brit trón második számú várományosa. A pici György herceg megszületése óta először állt kamerák elé.

  Nagyon jól van. Szereti, ha talpon vagyunk, és állandóan cserélgetjük a pelenkáit. Állandóan izeg-mozog, nem akar elaludni, ami egy kis problémát jelent. Én is és Katalin is annyira az egekben voltunk megszületésekor, hogy nagyon boldogan mutattuk meg mindenkinek, aki látni akarta őt… Világgá akartuk kürtölni, hogy ő a legszebb, ő a legjobb.” – mesélte egy interjú során Vilmos herceg, akinek nagyon fontos volt , hogy ő vigye haza a fiát és a feleségét és a kórházból.

   

  Vilmos szerint felesége, Katalin hercegnő fantasztikus a gyermek gondozásában. Arról is beszélt, hogy az apaság megváltoztatta az életről alkotott nézetét. „Úgy vélem, az elmúlt néhány hét számomra egy nagyon különböző érzelmi állapot volt, olyan, amelyről soha nem gondoltam volna, hogy tapasztalni fogom… Egy sor dolog teljesen másként érint meg engem

  Vilmos herceg a múlt héten bejelentette, hogy szeptemberben feladja munkáját a walesi királyi légierőnél. Egyelőre nem tudni, hű marad-e a hadsereghez és a jövőben hova költözik családjával.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon