MENÜ
 • Hűtőrácsba szorulva utazott a fácán

  A szerencsétlen madár hatvan kilométert utazott az autó hűtőrácsába ragadva.

  Kellemetlen utazásban volt része egy fácánnak Angliában. A peches jószág csoda, hogy túlélte a kalandot, ugyanis hatvan kilométeren keresztül a rácsok közé szorulva száguldott az autóval együtt.

  A megmentői által később Silvernek elkeresztelt madarat a Bath melletti autópályán ütötte el egy autós, s bár észlelte a balesetet, azt álmában sem gondolta volna, hogy szerencsétlen áldozatát továbbra is magával cipeli. A rácsba szorult Silver még vagy háromnegyed órán át száguldott százzal az autópályán, mire az autós elérte a célját, és leparkolt a munkahelye előtt. Itt vették észre kollégái a madarat, és azonnal értesítették a helyi állatvédő szervezetet.

  Silver érthetően sokkban volt, amikor kiszabadították, és a csőre is vérzett, de csodával határos módon sem belső sérülést, sem csonttörést nem szenvedett.

  “Most már sokkal jobban érzi magát, kezd magához térni, és eszik is, a kukac a kedvence” – nyilatkozta a cirencesteri vadállatmenhely egyik munkatársa, náluk lábadozik Silver, amíg teljesen össze nem szedi magát, és visszatérhet a természetbe.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon