MENÜ
 • Huszadik „házassági évfordulójára” készül Csipa

  A Hooligans frontembere volt a Class Utas legutóbbi vendége

  A féktelen szabadság lételeme az idén 20 éves Hooligans frontemberének, és mint Ördög Tibor „Csipa” a Class Utasban elmesélte, máig nem nőtt fel. Továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy ha menni támad kedve, ne kelljen engedélyt kérni senkitől, azonban mostanában ha nem próbál, már rég nem a csajokat, sokkal inkább a pedálokat hajtja – árulta el a Class FM népszerű digitális műsorában.

  csipa_classutas.doc

  Ha gyerekkori csibészségről volt szó, Csipának és barátainak nem kellett sorba állnia az ötletekért. Hegesztő pálcákat dobáltak az alumínium csövekbe egy építkezésen, gyümölcsöt loptak a szerencsi hegyen és állandóan csavarogtak, de így érezték jól magukat – vallotta be a 46 éves énekes Garami Gábornak, amikor a piacvezető rádió hetente jelentkező digitális műsorában, a Class Utasban vendégeskedett. „Nem arról van szó, hogy nem szeretek, vagy nem akarok beállni a sorba, hanem arról, hogy az nekem tényleg unalmas. A párommal is sokat balhézunk azon, hogy menjünk el wellnessezni valahová, de mindig azt mondom, hogy ’Bébi, max két napot bírok. Én ahhoz még nagyon fiatal vagyok, majd megyünk, ha megöregszem’” – mesélte az idén 20 éves Hooligans énekese, aki mostanában szinte állandóan próbál zenekarával.

  „Készülünk a huszadik „házassági évfordulónkra”, de már harminc éve élünk együtt – mármint Endi meg én” – árulta el nevetve Csipa, aki óvodáskorában ismerkedett meg a dobossal, később pedig Tóth Tibi gitárossal, akikkel több formációban is zenéltek a Hooligans 1996-os megalakulása előtt. Pályájukat a féktelen szabadság és vad bulik jellemezték. „Rengeteg buli volt, csajoztunk össze-vissza, ha kellett, ha nem. Előfordult, hogy megvertek minket, mert lenyúltuk a nőiket” – emlékezett vissza az énekes, aki ma már jóval visszafogottabb, de mint Garami Gábornak elmondta, megfelelni soha nem akart senkinek, és nem is fog.

  „Ez talán nagyfokú önzőség, persze attól függ, honnan nézzük. A lelkem, az utolsó ruhám odaadom bárkinek, még egy idegennek is, de az életemhez, a szabadsághoz nagyon ragaszkodom. Amikor kedvem van menni, akkor ne kelljen engedélyt kérni senkitől. Ezzel szerintem nem bántok senkit” – jelentette ki Csipa, aki ha nem próbál, akkor kerékpározik vagy futással lazít a Duna-parton.

  Mi volt Csipa első zenekarának a neve? Milyen hangképzésnek köszönheti jellegzetes orgánumát? Milyen a “munkamegosztás” a Hooligansen belül? Kiderül a Class Utas legújabb adásából, amely a leghallgatottabb rádió Facebook oldalán és a www.classfm.hu-n is elérhető.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon