MENÜ
 • Huszadik Bibliájánál tart Emma Watson

  Pár jóakaratú, keresztény ember úgy gondolta, hogy a nyolc részből álló film nem volt elég keresztény és ezzel kapcsolatban Emmát is képbe kell hozni.

  Szórakoztató és egyben roppant kínos lehet az, ha az embernek akadnak olyan rajongói, akiknek meggyőződésük, hogy az ő feladatok jobbá tenni sztárjuk életét. Ezt az élményt az elmúlt években Emma Watson is átélhette, ugyanis páran nem nézték teljesen jó szemmel azt, amit a Harry Potter filmekben művelt.

  Pár jóakaratú, keresztény ember úgy gondolta, hogy a nyolc részből álló film nem volt elég keresztény és ezzel kapcsolatban Emmát is képbe kell hozni. Úgyhogy többen is vették a fáradtságot és küldtek a hölgynek postán egy kis szellemi táplálékot a Biblia formájában. Olyan sokan meg voltak győződve ennek  szükségességéről, hogy az évek alatt Watson húsz Bibliát is összegyűjtött.

  Az idők azonban változnak és a színésznő jelenleg legújabb karakterének megformálásán dolgozik a The Perks Of Being A Wallflower című filmben, amelyről már mi is írtunk Nektek korábban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon