MENÜ
 • Húsz évet tagadhat le korából, plasztika nélkül

  Ti hány évesnek tippelnétek ezt a hölgyet? Fiatal harmincas? Az biztos, hogy 40 alatt van, ugye? Nos, ő 53 éves.

  Bár még nem nagymama, de 25 éves lányával és 23 éves fiával bőven lehetne már az is, elmondása szerint mégis, ha lányával megy el valahova közösen, volt, hogy hozzá mentek már oda flörtölni, mikor lánya pedig anyának szólította, az egyénnek leesett a álla.

  Kim Carillo férje szerint felesége egyszerűen nem rendlelkezik azokkal a génekkel, amik az öregedésért felelnek. Kim szerint viszont ennél sokkal többről van szó. A kétgyermekes anya elmondása szerint leginkább arra büszke, hogy soha nem végeztetett magán semmilyen plasztikai műtétet sem, elmondása szerint, ha valaki fiatalon akar kinézni, annak belülről kell fiatalnak maradnia.

  Kim szerint például roppant fontos az, hogy sose szeretett veszekedni vagy rivalizálni, mely a nők között olyan gyakori – áldásnak gondolja azt, hogy kedvelik őt a nők és a nők is kedvelik őt.

  A belső szépségen kívül pedig minden az életmódon és az apró trükkökön, na meg a józan gondolkodáson múlik.

  “Mikor először vettem észre magamon az öregedés jeleit én nem plasztikai sebészhez mentem, hanem egy táplálkozási tanácsadóhoz.”

  Kim elmondása szerint mikor elkezdődött nála a klimax, rendkívül megijedt, hiszen elkezdett súlyt veszteni, a haja kiszáradt, folyton fáradtnak érezte magát, a memóriája pedig megromlott.

  Belenyugvás és “majd elmúlik” hozzáállás helyett inkább elment egy szakértőhöz, ahol kiderült, hogy a testében végbemenő változások miatt érzékeny lett a tejre és megnőztta gyomorsavtartalma – így csak egy kisebb életmód változtatást kellett eszközölnie.

  A helyes és organikus táplálkozáson kívül Kim nagy figyelmet fordít arra, hogy mikor milyen mennyiségű sminket használ. Negyven éves korától kezdve például napos időben egyáltalán nem használt semmilyen alapozót, de a drága szerekben sem hitt, olcsó arctisztítót használ nap mint nap. Ugyancsak 40 éves korától kezdve változtatott hajszínén, realizálva, hogy arcához már  jobban illik a barnás árnyalat a rikítóbb szőke helyett. A hosszú hajhoz viszont ragaszkodott:

  “Sok nő gondolja, hogy idősebb korukban már nem illő a hosszú haj. Ez butság. Addig lehet hajat növeszteni, míg az nem túl száraz.”

  Kim szerint gyermekei jelenléte is segítenek neki abban, hogy húsz évet bármikor letagadhat korából:

  “A külsőn kívül úgyannyira fontos az attitűdöd is. A gyermekeim már fiatal felnőttek, de ugyanúgy szoktam máig velük és a barátaikkal lenni!”

  A génekről nem is beszélve. Kim szülei mindketten sportolók voltak és állítólag ők is remekül tartják magukat.

  Ajánló

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre

  Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

  Világsztárokat jelentett be a STRAND