MENÜ
 • Húsz év után találták meg holttestét saját házában

  Elképesztő módon saját házában találták meg annak a férfinek a maradványait, akit majdnem húsz éve eltűntnek nyilvánítottak.

  A kis spanyol városban, Canizalban úgy tűnik, senki sem gondolt arra, hogy Vincente Benito, akit majdnem húsz éve hiába keres családja tulajdonképpen saját házában van. A férfi még 1992-ben tűnt el, akkor úgy gondolták, hogy vidékre költözött, hogy pásztorkodjon.

  Mivel a férfi sokszor évekre eltűnt, senkinek sem jutott eszébe, hogy még mindig a városban van. 1992 óta családja sem hallott felőle, időközben magánnyomozókkal kerestették, illetve a rendőrségre is bejelentették Benito eltűnését. A keresés eredménytelen volt egészen múlt hétig, amikor a férfi egyik unokaöccse betört a házába, hogy ott keressen nyomokat. Ekkor megdöbbentő felfedezést tett: nagybátyja holtteste nappalijának kanapéján feküdt.

  A rendőrség megállapította, valóban Vincente hollestére bukkantak, aki körülbelül eltűnésével megegyező időben hunyhatott el. A férfival valószínűleg szívroham végezhetett. Az eset nagy felháborodást szült, a hatóságok egymásra mutogatnak, de a kérdés megválaszolatlanul maradt: hogyhogy senki sem kereste a legnyilvánvalóbb helyen, a házban ahol több mint három évtizede élt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon