MENÜ
 • Húsvéti kutyussal várja a gyerekeket a Nickelodeon

  Rufus 2-vel ünnepel a csatorna

  A Veszélyes Henryből ismert Jace Norman labradorszívű tiniként tér vissza a Nickelodeonra április 16-án a Rufus 2 című családi komédiában. A család négylábú kedvence ugyanis egy mágikus amulett segítségével képes hús-vér fiúvá változni. Főhőseink állati kalandokba keverednek és őrült kutya-cica harcban derül fény arra, vajon a macska tényleg mindig a talpára esik-e.

  Második résszel tér vissza a képernyőkre a Nickelodeon élőszereplős családi vígjátéka. Az április 16-án debütáló Rufus 2 közkedvelt kutyusát a Veszélyes Henryből ismert Jace Norman alakítja, aki az idei Kids’ Choice Awards kedvenc férfi színész kategóriájának győzteseként került ki.

  A kalandos játékfilmben a hétköznapi tinédzsernek tűnő Rufus egy mágikus nyakékkel képes igazi fiúként élni. Rufus igyekszik beolvadni a sulis életbe, de ez igencsak nehéznek bizonyul, hiszen ha izgul, mérges, vagy izgatott, rögtön visszaváltozik kutyává … Ráadásul a lányokkal sem boldogul túl jól. Szerencsére legjobb barátai, Manny és Paige mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hűséges eb minél könnyebben beilleszkedjen és rátaláljon az igaz szerelemre. Nemsokára be is toppan a várva-várt lány, Kat, aki rögtön elvarázsolja Rufust. Kat cicás viselkedése azonban rögtön feltűnik Manny-nek, egy óvatlan pillanatban pedig kiderül a lány is hasonló cipőben jár, mint Rufus: amulettje segítségével ölt emberi alakot, ám igazából egy bájos kiscica.  Barátai azonban hiába intik óva a „labradorfiút” a rossz szándékú lánytól, kutyába se veszi őket.

  Eközben a gonosz mókus is ördögi tervet fundál Rufus ellen, mogyoróvaj gyártó üzemét ugyanis csak emberi alakban igazgathatja, ezért a fiú csodanyakláncára feni a fogát. A macskalány is egyre furcsábban viselkedik, az örök kutya-gazdi barátságot pedig alapjaiban ingatja meg a Rufus és Kat között kibontakozó kapcsolat.

  De mégis milyen hátsó szándékkal hálózta be a lány Rufust, és hogyan akadályozzák meg a srácok, hogy az amulett rossz mancsokba ne kerüljön? Húsvét vasárnapján minden kiderül!

  Április 16-án 11.25 órától őrült állati kalandokkal vár a Rufus 2 a Nickelodeonon!

  Ha lemaradtál, újranézheted április 16-án 16.00 órától és április 17-én, húsvét hétfőn 9.00 órától!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Álomszerű leánykérés az Álomutazón

  Bulvár
  dec. 27., csütörtök

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Bulvár
  dec. 20., csütörtök

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Bulvár
  dec. 14., péntek

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Ők A Dal 2019 indulói

  Világsztár dömpinggel kezd a STRAND Fesztivál!