MENÜ
 • Húsevőkből válnak a bűnözők

  Legalábbis így vélekedik egy indiai tankönyv írója. A könyvet 11-12 éves diákoknak szánták, azonban annyira meredek dolgokat állít, hogy még az állatvédők is nagyot néztek rajta.

  A New Healthway című kiadvány azt állítja, hogy a húsevők szörnyű emberek. “Csalnak, hazudnak, elfelejtik betartani az ígéreteiket, becstelenek, káromkodnak, erőszakos és szexuális bűncselekményeket követnek el” – sorolja a húst fogyasztók hibáit az írás. Majd arról is felvilágosít, hogy a hús ízét tulajdonképpen hulladékanyagok adják.

  Azt azonban valószínűleg elfelejti a szerző, hogy az említett (és a világon legelterjedtebb) csoport tagjainak 99 százaléka még csak azzal sincs tisztában, hogy miből készült illetve milyen úton-módon került az a bizonyos állati testrész a boltokba, onnan pedig a tányérjára. Felvetődik a kérdés, hogy ennek fényében mennyire hiteles bűnözőkkel asszociálni az igazából “csak” tudatlan embereket…

  Természetesen hatalmas botrány kerekedett az irományból, emiatt pedig a kiadó elhatárolódott a szerzőtől és azonnal bezúzatta a megmaradt példányokat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon