MENÜ
 • Húsdarálóba szorult egy dolgozó karja

  Még a tűzoltók is alig bírták elviselni a látványt: az Illinois állam beli szuperkmarketben könyékig bedarálta a húsdaráló az egyik hentespultnál dolgozó férfi karját!

  Súlyos baleset érte a szupermarketben dolgozó hentest, a vásárlók pedig hanyatt-homlok menekültek. A középkorú férfi karja félig beszorult egy húsdarálóba. A kollégák rögtön riasztották a tűzoltókat, akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

  Mike Schofield parancsnok az ABC Newsnak elmondta: 35 éves szolgálata alatt még sosem találkozott ilyen szörnyűséggel, amit a horrorfilmekben látott jelenetekhez hasonlított.

  A férfi olyan mélyen be volt szorulva a gépbe, hogy karja leszakítása nélkül képtelenek lettek volna kiszabadítani, így a gép nagy részét is magukkal vitték a mentősök. A hentes sokkot kapott, ami segítette a mentést, hiszen végig önkívületben, de nyugodtan tűrte a fájdalmat. A kórházban végül sikerült kiszabadítani a karjának egy részét.

  A férfi életét annak köszönheti, hogy a daráló úgy becsavarta a karját, hogy elszorította az ereit, így alig vesztett vért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon