MENÜ
 • Hurts rajongók, irány a VOLT!

  A brit szintipop és elektro pop mozgalom meghatározó zenekara 2009-ben alakult meg Manchesterben. Idén a VOLT fesztiválon boldogítják a stílus kedvelőit.

  A romantikus szintipop duót a BBC 2010 legnagyobb reménységeinek nevezte. Adam Anderson és Theo Hutchcraft első nagylemezük megjelenése előtt három single-t adtak ki: az alternatív elektronikus pop zenére érzékeny magyar hallgatók körében is népszerű Wonderful Life-ot, a Better Than Love-ot, valamint az Illuminatedet. Tavaly szeptemberben jelent meg bemutatkozó albumuk, melyről a Sunday, a Stay és a Klye Minogue-gal együtt készített Devotion is komoly sikereket ért el a nemzetközi slágerlistákon.

  A szintipop világában az ünnepélyesen melankolikus hangulatokra ráérző Hurts bemutatkozó albumát népszerűsítve Joe Stretch-csel és Anna Friellel készített egy hangoskönyvet is, melyet a rajongók a világhálón keresztül ismerhettek meg, valamint a Scissor Sisters oldalán bejárták az Egyesült Királyságot. Koncertjeikre jóval a show kezdte előtt az összes belépőt eladták, egy évvel később pedig már a legnagyobb európai fesztiválokat is meghódították: 2011-es fellépésüket a Glastonbury-n az NME a fesztivál legjobb koncertjének választotta, mely elismeréssel Adam Anderson és Theo Hutchcraft olyan nagy neveket utasított maga mögé, mint Beyoncé, a U2 vagy a Coldplay.

  Theo Hutchcraft a Happiness sikere utáni folytatásról és a második Hurts album lehetőségéről még így vallott az NME-nek közvetlenül a 2011-es nyári fesztiválszezon után: “Majd ha újra depressziósak leszünk! Ez pedig nem igazán fordulhat elő akkor, ha év közben folyamatosan fellépünk és nagy fesztiválokon játszunk. Lehet, hogy egy előre megtervezett katasztrófa segítene csak rajtunk. Dolgozunk rajta.”. Egy évvel később már minden rajongójuk tudta, hogy Hutchcraft és Anderson már nagy erőkkel dolgozik a következő Hurts albumon, decemberben pedig már a lemez címe is ismert volt a nagyközönség előtt, a The Road névre keresztelt számmal egyetemben. Az év elején még egy dal, a Miracle mutatkozott be az előreláthatóan 2013. március 11-én megjelenő Exile-ről.

  Legfontosabb számok: Wonderful Life, Sunday, Stay, Illuminated, Blood, Tears & Gold, Better Than Love, Miracle

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon