MENÜ
 • Hungaroring: Szeretnek minket!

  Ahogy a Forma-1 látja Magyarországot

  Célegyenesben vagyunk, pontosabban a célegyenes ráfordító kanyarban. A héten rendezik Mogyoród mellett a Magyar Nagydíjat, amit a magyar F1 szurkolók legjobban várnak minden évben. Mi is ott leszünk, hogy Ti is képben legyetek!

  Megérkeztek a csapatok kamionjai a pályára, épül a paddock. A Hungaroring jóvoltából ti is bekukkanthattok, mi zajlik az előkészületekben:

  Nem csak a Hungaroring és mi szeretjük a Forma-1-et, hanem a Forma-1 is szeret minket és a pályát. Szívesen jönnek ide, ennek a közösségi oldalakon hangot is adnak.
  A Marussia facebookos borítóképe nem is akármilyen, egyből kedvem támad egy kis budapesti sétához tőle, bár arra holnapig még várnom kell.

  A kiscsapatok közül a Marussiát ragadta el ma a hév, amikor a közösségi médiáért felelős kollégájuk rádöbbent, hogy sokkal több magyar követőjük van, mint azt gondolta volna. “Wow! Sokkal több magyar követő, mint azt gondoltuk!”
  Küldött is nekünk – nektek – a csapat egy kis üzenetet:
  “Egy nagy “Sziasztok” a magyar rajongóknak, tudjuk, hogy sokan vagytok. De tudtátok, hogy Timo Glock a második hazai versenyének tekinti (a magyar futamot)?”

  Ha nem tudtátok, maga Glock adja meg a választ rá:
  “Mindig kissé különleges érzés a Magyar Nagydíj, majdnem második hazai versenyem. Sok a rajongóm, különösen mióta 2008-ban megszereztem itt Formula-1-es pályafutásom első dobogós helyezését. Mindig örömmel várom az utazást ide, a pályát gyorsan meg tudom szokni és ezért mindig jó versenyeket szoktam itt futni. Azt hiszem, az időjárás sokkal melegebb – és szárazabb – lesz, mint Hockenheimben; néha a hőség egészen perzselő, kissé olyan, mint Valenciában. Fizikálisan ezért nagyon kimerítő, különösen, ha egész hétvégén meleg van. Ezt a futamot egy héttel Németország után rendezik, így a csapat számára szoros az idő. Várjuk a nyári szünetet is; szeretünk versenyezni, de eddig nagyon megterhelő volt a szezon és fel kell készülnünk a 2012-es szezon második részére.”

  Julien Simon-Chautemps, Kimi Raikkönen versenymérnöke is dobott egy tweetet, melyben tudatta, hogy felénk tart:
  “Ma Bécsből Budapestre utazok. Imádom Budapestet, egyike a legjobb három állomásnak az év folymán.”

  Már a nemzetközi sajtós kollégák is a várost járják, Will Buxton, az amerikai Speed Channel riporterének legújabb feltöltött fotója ismerős lehet:

  Natalie Pinkham, a BBC Five Live bokszutcából jelentkező riportere például a nászutat cserélte le egy hungaroringi hétvégére. Twitterén ezt írta: “A nászút még várat magára…Magyarország, jövök!”

  Végül egy még ismerősebb fotó Alex Brundle, GP3-as versenyzőtől:

   

  Holnaptól kezdve naponta jelentkezünk a legfrissebb kockás zászlós hírekkel, hogy ti is képben legyetek!

  A Ringen és a Mosaicon találkozunk!

  Malik Erika

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon